In octombrie, Band of Creators deschide primul pop-up shop

Timp de un weekend, pe 11 si 12 octombrie, colectiile de toamna-iarna a peste 20 de tineri designeri, atat romani, cat si straini, vor fi disponibile spre vanzare la Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racovita, str. C.A. Rosetti nr 5).

O parte din aceste colectii vor ajunge de pe catwalk direct in pop-up shop; Ioana Ciolacu, 109, Aer Wear, Alina Morar, Bipolar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Florentina Giol, Ingrid Teodosiu, Traskin, Maria Queen Maria (Bulgaria) isi vor prezenta colectiile in cadrul fashion show-ului Band of Creators de pe 8 octombrie, iar trei zile mai tarziu le vor aduce in spatiul special amenajat de la Artmark. Vor mai fi prezenti aici Amelie Suri, Edita Lupea, Knapp (Bulgaria), Larisa Dragna, Studio Cabal si Teodora Mot. Nu vor lipsi nici designerii de accesorii, reprezentati de Alina Simion, Cleaneverything, Fandacsia, Laura Olaru, Life in Mono, Marie Nouvelle sau Prochaine.

In cadrul pop-up shopului va fi amenajat si un style corner. Astfel, la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri de fashion vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere celor interesati. In pop-up shop vor fi prezenti si hair stilistii Beauty District, care vor face demonstratii live de coafura pe clientele interesate. Tot Beauty District va aduce un Nail Bar, unde pasionatele de manichiura vor beneficia gratuit de astfel de servicii.  Mai multe detalii gasiti pe www.bandofcreators.com.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei sau pe baza de invitatie.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul L’Oreal Paris si al revistei ELLE. Tinerii designeri sunt sustinuti si de Alpha Bank, Perwoll, Magic FM, Beauty District si Hotel Pullman.

 

Band of Creators este, asa cum ii spune si numele, o banda de creatori formata din 109, Adriana Goilav, Aer Wear, Alina Morar, Alina Simion, Amelie Suri, Ana Maria Gal, Anca Irina Lefter, Baggy Broad Wide, Beliv, Bipolar, Cathias Edeline, Crepe Black Collar, Carmina Cimpoeru, Cleaneverything, DoRV Clothing, Edita Lupea, Fandacsia, Florentina Giol, Ioana Ciolacu, Ioana Covalcic, Irina Florea, Knapp, Lana, Larisa Dragna, Life in Mono, Marie Nouvelle, Moogu, Moon by Dana Rogoz, Prochaine, Smaranda Almasan, Sandra Galan, Simona Semen, Teodora Mot si Traskin. In acelasi timp, Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor tinerilor designeri romani. Cu un portofoliu care se extinde in fiecare luna, Band of Creators propune o varianta combinata de distributie, prin intermediul magazinului online www.bandofcreators.com, al showroomului Band of Creators Designers’ Store din centrul Bucurestiului, dar si al evenimentelor saptamanale “Join the Band” organizate la showroom, in parteneriat cu designeri sau branduri conexe industriei de fashion.