Ioana Ciolacu, de la Berlin Fashion Week la Band of Creators

Ioana Ciolacu, designerul care a castigat premiul “Designer for tomorrow” la Berlin Fashion Week in 2013, isi va prezenta noua colectie miercuri, 8 octombrie, in cadrul fashion show-ului Band of Creators.

Colectia ”Hunters” exploreaza relatia dintre prada si vanator intr-o suita de 25 de tinute, dintre care sapte vor fi prezente pe podiumul Band of Creators. “Se spune ca in viata jucam, pe rand, rolul vanatorului si al vanatului si cateodata nu e nevoie decat de o secunda pentru a te transforma din pradator in prada si invers” spune Ioana. Paleta de culori, de la tonurile pale pana la cele statement evoca latura jucausa a acestei colectii si a naturii insesi.  Materialele si texturile invita femeia care le poarta sa se transpuna pe rand in aceste doua roluri, care cateodata se suprapun. Printul digital creat de designer aduce in prim plan o natura luxurianta in care pasari inofensive si flori carnivore convietuiesc intr-o armonie deplina.

“Hunters” a fost creata de Ioana in timpul internshipului de un an la Stella McCartney pe care l-a primit drept premiu la Berlin.

In prezent, designerul lucreaza la colectia ready-to-wear, care va fi disponibila in premiera la pop-up shopul Band of Creators de pe 11 si 12 octombrie, la Artmark. Cei interesati vor gasi aici colectiile de toamna/iarna a 25 de designeri romani si straini, printre care 109, Florentina Giol, Edita Lupea, Fandacsia, Ingrid Teodosiu, Alina Morar, Maria Queen Maria, Knapp, Traskin sau Aer Wear. O parte din designerii prezenti la pop-up shop vor oferi consiliere vestimentara in cadrul Style corner-ului amenajat special pentru asta. In pop-up shop vor fi prezenti si hair stilistii Beauty District, care vor face demonstratii live de coafura pe clientele interesate. Tot Beauty District va aduce un Nail Bar, unde pasionatele de manichiura vor beneficia gratuit de astfel de servicii.

Fashion show-ul si pop-up shopul Band of Creators sunt realizate cu sprijinul: L’Oreal Paris, make-up artist oficial, ELLE, Perwoll, Peroni, Alpha Bank, Magic FM, Madame Lucie, Aqua Carpatica, Tymbark, Hotel Pullman, Beauty District si Professional Women Network.